Sportico 28

PACHANGA PADEL

Onze binnen- of buitenterreinen reserveer je online via de handige app Playtomic. Nog geen member van onze padelclub? Als lid geniet je van heel wat korting en andere voordelen!

PADELSCHOOL

Nog geen ervaring met padel of heb je honger naar meer? Bij Sportico zijn spelers van alle niveaus welkom. In onze padelacademy combineren we fun met leerrijke inzichten en techniektrainingen.

PADELSHOP

In onze padelshop kan je al onze items uitvoerig passen en testen. We volgen alle padeltrends op de voet en vullen onze collectie regelmatig aan met nieuwigheden.

BODY-WORLD

Body-World draait om beweging en beleving, fitness én fun. Met een ruim assortiment aan fitnesstoestellen en groepslessen, zijn we de meest complete gym rond Putte en Mechelen. Een persoonlijke, klantgerichte aanpak is onze prioriteit!

BAR28

Bar28 vormt het sociale hart van Sportico28. Met haar stijlvolle inrichting en focus op sfeer en gezelligheid is dit de place to be voor jouw drankjes na het sporten of een avondje uit. Met veel passie zorgt ons team voor de beste service, hapjes en drankjes.

SAUNA

Niets zo zalig als een sauna na een stevige training! Heerlijk relaxen en de warmte die jouw spieren doet ontspannen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x