- -

OVER ONS

Warme sportcommunity in Muizen …

 Sportico28 is meer dan zomaar een padelvereniging. We zijn een familieclub waar sportliefhebbers van alle leeftijden en niveaus welkom zijn. Competitiebeest of hobbyist, sporter of supporter, bezoeker of member, bij Sportico28 kan je altijd rekenen op een persoonlijke aanpak. Hier bruist het van sportiviteit en gezelligheid. Zo organiseren we regelmatig events en toernooien, maar zijn we evengoed een verkwikkende tussenstop (of eindstation) voor de vele wandelaars en fietsers die onze mooie omgeving rijk is.

… met een groen hart voor de omgeving

Onze padelclub ligt aan de Leuvense vaart in Muizen, vlakbij Mechelen. Ook vanuit Bonheiden, Boortmeerbeek, Hever, Haacht, Wespelaar en Leuven zijn we vlot met de fiets bereikbaar. We zijn fier deel te mogen uitmaken van deze prachtige, groene streek en zetten ons in voor een duurzaam behoud ervan. Dat doen we bijvoorbeeld door het aanbieden van gratis fietslaadpalen en een beloning voor members die met de fiets naar onze club komen. Op die manier willen we onze charmante omgeving verder laten groeien en bloeien.

Het powerteam van Sportico? 


Meet & greet Bart

 Bart is sinds jaar en dag actief in de autosector. Hij houdt zich bezig met de commerciële kant van de zaak, zoals sponsors aantrekken en teambuildings voor bedrijven organiseren. Met Sportico28 wil hij vooral mensen dichter bij elkaar brengen.

#Businessfreak #Networkspecialist


Meet & greet Joren

 Sporten en ondernemen zitten bij Joren in het bloed. Al op zeer jonge leeftijd nam hij de kapperszaak van zijn vader over en ontwikkelde hij een grote passie voor skiën, tennis en later ook padel. Bij Sportico28 laat hij sport en welzijn samenvloeien tot één geheel.

#Sportfreak #Organisatietalent


Meet & greet Peter

 Peter werkt in de banksector en is zaakvoerder van fitnessclub Body-World. Die succescombo van service en beleving wil hij ook bij Sportico28 integreren. Een warme plek creëren waar mensen graag komen en hun uitlaatklep in vinden, dat is zijn ambitie.

#Fitnessfreak #NumbercruncherSchrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x