- -

Padellessen tijdens piekuren

Ontdek Padel bij Pachanga: Vaste lessenreeksen tijdens de piek uren.

Bij Pachanga is iedereen welkom, van complete beginners tot ervaren padelspelers. Onze lessenreeksen tijdens de piekuren bieden flexibele mogelijkheden om padel te leren en je vaardigheden te verbeteren, volledig afgestemd op jouw niveau en de samenstelling van je groep.

Hoe werkt het? Onze lessen worden georganiseerd in reeksen van 8 weken, waarbij jij en je groep – of dat nu 3 of 4 spelers zijn – zelf het niveau bepalen. Dit zorgt ervoor dat de inhoud van de lessen perfect aansluit bij de behoeften en ervaring van de deelnemers.

Elke weekavond, alsook zaterdag voormiddag, worden er blokken van telkens 1 uur voorzien voor een lesgroep. Zo ben je voor 8 lessen zeker van je vaste dag en tijdstip om les te volgen. Voor de inschrijvingen van de volgende reeks start, krijgen de huidige lesgroep eerst voorrang om hun plekje te bewaren. De lesmomenten van de groepen die stoppen worden dan vrijgegeven voor nieuwe deelnemers.

Het wordt sterk aangeraden je meteen met een groep van 3 of 4 personen aan te melden, zo ben je zeker van het niveau van je medespelers, en maak je meer kans op het vrijgekomen lesmoment. Aanmelden als individu kan ook, dan proberen we je samen te zetten van mensen van hetzelfde niveau indien deze zich ook als individu aangemeld hebben.


Wat kun je verwachten?

  • Voor Beginners: Maak je start met padel onder begeleiding van ervaren coaches. Je leert de basisregels, technieken en tactieken om een solide fundament op te bouwen. Van service tot spelstrategie, elke sessie brengt je een stap dichter bij vertrouwen en competentie op de baan.

  • Voor Gevorderden: Verfijn je technieken en tactieken met geavanceerde trainingen zoals de service backspin, dropshot, chiquita, bandeja, bajada, en vibora. Onze lessen richten zich op het verbeteren van je spelintelligentie en vaardigheden, zodat je klaar bent voor competitie en clubtoernooien.

Training op maat: Elke les wordt aangepast aan de grootte en het niveau van de groep, zodat iedereen de meest persoonlijke begeleiding en de beste leerervaring krijgt.

Schrijf je in en til je padelspel naar een hoger niveau bij Pachanga! Ongeacht je huidige niveau, wij hebben de expertise en de passie om je spel te verbeteren en je plezier in padel te maximaliseren.


Boek jouw les in de daluren met één van onze topcoaches nu!

  • Inclusief trainer, terreinhuur en materiaal
  • Lesduur 60 minuten


Onze prijzen voor een reeks van 8 lessen:

DeelnemersPrijs totaalper persoonper uur per pers.
1€ 608.00€ 608.00€ 76.00
2€ 624.00€ 312.00€ 39.00
3€ 636.00€212.00€ 26.50
4€ 640.00€ 160.00€ 20.00


Interesse? Stuur een e-mail naar info@sportico28.club.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x