- -

PADELSHOP

In onze padelshop kan je al onze items uitvoerig passen en testen. We volgen alle padeltrends op de voet en vullen onze collectie regelmatig aan met nieuwigheden.

Van padelrackets tot sportkledij

Op zoek naar kwalitatief padelmateriaal? In onze padelshop in Muizen vind je een mooi gamma aan rackets, schoenen, t-shirts en padelaccessoires. Zowel voor volwassenen als kids! We vullen onze collectie ieder seizoen aan met nieuwigheden en limited editions.

De beste racket voor jouw speelstijl en niveau? Van power tot soft rackets: wij hebben rackets in alle vormen en maten. Onze padelexpert luistert naar je wensen, heeft aandacht voor je ervaring en matcht je met de juiste padelracket. Al onze rackets kan je grondig testen op onze terreinen.

Exclusieve verdeler van Bullpadel 

Bullpadel is één van de populairste padelmerken en officiële sponsor van de World Padel Tour. Ze onderscheiden zich met een innovatieve mindset en kwalitatieve materialen. Comfort en techniek? Double check! Maar liefst 30 spelers van Bullpadel hebben een plaats veroverd in de top-50. Ze hebben zelfs een eigen bullpadel academy waar ze getalenteerde padelspelers klaarstomen voor het hoogste niveau. En daar profiteer ook jij van mee! Als merkpartner werken we nauw samen met hun academy.

 Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x